NM 2004: Kongepokal til kokkene på Sunndal Helsetun
February 7, 2016
NM-menyene 2005
February 7, 2016

Menyene og bilder av finalerettene 2004

GULL-MENYEN
Lag 4
Anne Karin Wennevold
Ingunn Ørbog
Sunndal Helsetun

 

FROKOST

Gull_frokost.04.web
Frokostbrød med solmønster
Knekkebrød, Fløtemysost, kalkunrull,
sørlandssalat med isbergsalat
Jordbærsyltetøy, Brelett, klasetomat
4-kornblanding m/yoghurt naturell
Kiwi, appelsin og fiken
Kaffe og eplejuice
LUNSJ

Gull_lunch.04.web
Mynteglasert lunsjform
av bibringe og kylling
Lune grønnsaker og solskinnssaus
Formbakt paprikabrød
Isvann
MIDDAG MED DESSERT
Fylt korianderlaks
Potetrulade med sellerimos
Cottage cheese-fylt tomat,
sitronsaus med kesam
Pepperstekt ananas,
sukkererter, gul squash
Isvann

Gull_middag.04.web

Marmorert ostekake av Snøfrisk
og bringebær på solsikkebunn
Epleblomst
Kanelkrem

 

SØLV-MENYEN
Lag 1
Bente Nyhus Brovoll
Biri Omsorgsdistrikt
Hanne Drengsrud Nybakke
Gjøvik kommunes felleskjøkken og vaskeri

 

FROKOSTSolv-frokost

Solv_frokost.04.web
Tomathorn med basilikum
Squash med karrimajones og reker
Frokostspidd
Julekake med brunostmousse
Kaffe

 

LUNSJSolv-lunch
Aspic med kjøtt og høstens grønnsaker
Grovt kuvertbrød
Kremet yoghurtdressing
Isvann
MIDDAG MED DESSERT

Solv_middag.04.web
Laksemousse på en seng av sellerirot
Honning- og sennepsglasserte Solv-middag
sukkererter og druer
Appelsinsaus
Potetsopper
Isvann

Lun bringebærsuppe
Sjokoladekake med eple
og ostekrem
BRONSE-MENYEN
Lag 2
Cecilie Brandbo
Christel Nielsen Westergaard
Aker Universitetssykehus

 

FROKOST
Frittata, tomatsalat,
Fløtemysost, kalkunsnurrer,
Grove horn, Brelett
TineMelk Ekstra Lett,
appelsinjuice, kaffe, te

 

LUNSJ
Høstsodd med urtebrød
Melondrøm
Isvann

 

MIDDAG MED DESSERT
Pepperlaks
Sautert selleri, gulrot og sukkererter
Potetsalat, myntedressing
Isvann

Eple- og Snøfriskfromage
Bringebærcoulis, NøtteCrisp
Kaffe/te

Comments are closed.